Menü
Kosár

Reluxa

Miért érdemes a reluxát választani?

reluxa berettyóújfaluA reluxa tökéletes fényszabályozást tesz lehetővé, miközben a belátás megakadályozásáról is gondoskodik. Egyszerű, de praktikus árnyékoló mindenkinek! 

Amikor otthonunk árnyékolásáról van szó, nem egyszerű meghozni az ideális döntést. Sok minden befolyásolja azt, hogy kinek melyik árnyékoló válik be a legjobban, ezért érdemes minden lehetőséget megismerni, és közelebbről is megvizsgálni az egyes típusok előnyeit és hátrányait. Az alábbiakban a reluxát mutatjuk be Önnek részletesebben. 

Volt idő, amikor szinte a reluxák voltak a legnépszerűbbek, még a redőnyöket is megelőzték. Ma már azért kétségkívül a redőnyök a sikeresebbek, azonban ennek ellenére még mindig megvan a reluxa létjogosultsága is. Nézzük, milyen előnyökre tehet szert vele! 

Tökéletes fényszabályozás

A reluxa lamellái forgathatóak, így teljesen leengedett állapotban is juttathat be szűrt fényt otthonába. Ez redőnnyel sokkal kevésbé megvalósítható, gyakran előfordul, hogy leengedve túl sötétnek tűnik a helyiség, de az árnyékolás mindenképp szükséges. 

A privát szféra megőrzése

Az árnyékoló megakadályozza a kívülről történő belátást, még akkor is, ha a lamellák szinte vízszintesre vannak állítva a több bejutó fény érdekében. Reluxa használatával nem kell attól tartania, hogy kívülről belátnak, ugyanakkor nem kell magát sem teljesen "lezárnia" a kinti világtól. 

A reluxa a legolcsóbb árnyékolók egyike

Kétségtelen, hogy rengeteg előnye van a redőnynek, de sajnos az is, hogy az ára is igen borsos. A reluxa jóval olcsóbb nála, de tartós és mutatós. Cégünk Berettyóújfalun reluxák széles kínálatával várja ügyfeleit, így biztos lehet benne, hogyha hozzánk fordul, megtalálja a minden szempontból tökéletes árnyékolót. A termék többféle színben rendelhető, szinte bármilyen nyílászáróhoz

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal és vásároljon reluxát Berettyóújfalun! Ha további kérdése merült fel, keresse munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, szívesen segítenek Önnek mindenben! 

A reluxával költséghatékony és könnyen kezelhető árnyékolója lehet!

reluxareluxa egy rendkívül egyszerűen kezelhető árnyékoló, mindenféle nyílászáróra felszerelhető, és az ára is megfizethető. 

Annak, aki új árnyékolástechnikai eszközt szeretne, nincs olyan könnyű dolga, hiszen ma már rengetegféle típus létezik. Függöny, redőny, zsaluzia, roló, lapfüggöny, reluxa - bármelyik jó választás lehet, de ahhoz, hogy valóban az ideális típust vásároljuk meg, több szempontot érdemes figyelembe venni. Az alábbiakban bemutatjuk egy kicsit részletesebben a reluxákkal kapcsolatos tudnivalókat.

reluxák a régebbi típusú árnyékolók közé tartoznak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne állnák meg a helyüket egy modern lakásban vagy akár irodában. Sokan azért szeretik őket, mert rendkívül könnyen kezelhetőek, néhány mozdulattal szabályozhatjuk velük, hogy mennyi fény jusson a belső térbe. A reluxák hatékonyan megakadályozzák azt is, hogy kívülről belássanak, ugyanakkor nem képesek teljes mértében besötétíteni a helyiségeket. Ez azonban az esetek többségében nem hátrány, mivel általában amúgy is inkább a szórt fényt részesítjük előnyben. 

Az árnyékolónak van még egy hatalmas előnye, amiben kevés versenytársa van, ez pedig a reluxa ára. A legköltséghatékonyabb megoldások közé tartozik, ennek ellenére nem kell attól félni, hogy esztétikailag ne felelne meg a modern elvárásoknak. Napjainkban már többféle színben is kapható, így kifejezetten mutatós árnyékolóra tehetünk szert vele. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a reluxa könnyen tisztítható, a lamellákat néhány mozdulattal letörölgethetjük egy porolóval, anélkül, hogy le kellene szerelni a teljes szerkezetet. 

reluxa mindenkinek remek választás, aki nem szeretne túl sokat költeni az árnyékolóra, de egy hatékony és esztétikus megoldást keres. Amennyiben további kérdése lenne a reluxával vagy más árnyékolástechnikai eszközökkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről és szívesen adnak bővebb felvilágosítást a reluxa árakról is. 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu