Menü
Kosár

Reluxa

A reluxával költséghatékony és könnyen kezelhető árnyékolója lehet!

reluxa egy rendkívül egyszerűen kezelhető árnyékoló, mindenféle nyílászáróra felszerelhető, és az ára is megfizethető. 

reluxaAnnak, aki új árnyékolástechnikai eszközt szeretne, nincs olyan könnyű dolga, hiszen ma már rengetegféle típus létezik. Függöny, redőny, zsaluzia, roló, lapfüggöny, reluxa - bármelyik jó választás lehet, de ahhoz, hogy valóban az ideális típust vásároljuk meg, több szempontot érdemes figyelembe venni. Az alábbiakban bemutatjuk egy kicsit részletesebben a reluxákkal kapcsolatos tudnivalókat.

reluxák a régebbi típusú árnyékolók közé tartoznak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne állnák meg a helyüket egy modern lakásban vagy akár irodában. Sokan azért szeretik őket, mert rendkívül könnyen kezelhetőek, néhány mozdulattal szabályozhatjuk velük, hogy mennyi fény jusson a belső térbe. A reluxák hatékonyan megakadályozzák azt is, hogy kívülről belássanak, ugyanakkor nem képesek teljes mértében besötétíteni a helyiségeket. Ez azonban az esetek többségében nem hátrány, mivel általában amúgy is inkább a szórt fényt részesítjük előnyben. 

Az árnyékolónak van még egy hatalmas előnye, amiben kevés versenytársa van, ez pedig a reluxa ára. A legköltséghatékonyabb megoldások közé tartozik, ennek ellenére nem kell attól félni, hogy esztétikailag ne felelne meg a modern elvárásoknak. Napjainkban már többféle színben is kapható, így kifejezetten mutatós árnyékolóra tehetünk szert vele. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a reluxa könnyen tisztítható, a lamellákat néhány mozdulattal letörölgethetjük egy porolóval, anélkül, hogy le kellene szerelni a teljes szerkezetet. 

reluxa mindenkinek remek választás, aki nem szeretne túl sokat költeni az árnyékolóra, de egy hatékony és esztétikus megoldást keres. Amennyiben további kérdése lenne a reluxával vagy más árnyékolástechnikai eszközökkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről és szívesen adnak bővebb felvilágosítást a reluxa árakról is. 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu