Napjainkban számtalanféle árnyékolóeszköz áll rendelkezésre, így mindenki könnyen megtalálhatja azt a típust, ami a leginkább megfelel az elvárásainak. Népszerűek a redőnyök, a reluxák, a zsaluziák, de nem szabad megfeledkezni a sávrolókról sem, amik szintén a praktikus és könnyen használható termékek közé tartoznak. Nézzük egy kicsit bővebben, mi mindent érdemes róluk tudni!

A sávrolók olyan textil anyagú árnyékolók, amelyekben általában sötétebb és világosabb sávok váltják egymást, de léteznek teljesen egyszínű verziók is. Függőlegesen mozgathatóak, így nagyszerűen szabályozható velük, hogy mennyi fény jusson be a helyiségbe. A sávrolók nagyon modern, letisztult megjelenésűek, kiválóan passzolnak a modern stílusú otthonokba, irodákba vagy akár közintézményekbe is. Kezelésük történhet kézzel, ekkor egy zsinórral vagy egy gyöngylánccal történik a fel- illetve lehúzásuk, de ma már lehetőség van motoros vezérlésre is, ebben az esetben pedig távirányítóval működtethetőek. A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően jó választásnak bizonyulnak idősebbeknek vagy akár kisgyerekes családoknak is, akiknek ez fontos szempont lehet az árnyékoló kiválasztása során. A sávrolóknak nincs nagy helyigényük, egyszerűen felhelyezhetőek, és nem igényelnek karbantartást sem. Nagy előnyük, hogy napjainkban már hatalmas választék áll belőlük a vásárlók rendelkezésére, így mindenki könnyen megtalálhatja azt a típust, ami illik az otthonához. A különböző színekkel más-más hangulatúvá varázsolhatjuk a sávroló használatával a szobát, így egyszerűen teremthetünk meleg, otthonos vagy épp hidegebb, "tisztább" hangulatot. Gyakori, hogy a kedvező sávroló árak miatt választják ezt a megoldást az árnyékoláshoz, hiszen a termék sokkal olcsóbban beszerezhető és felszerelhető, mint például egy redőny.

Ha úgy döntött, hogy sávrolóval szereli fel otthonát, esetleg további információra van szüksége termékeinkről, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen segítünk mindenben! Válassza Ön is ezt a praktikus, modern árnyékolóeszközt, amiben garantáltan nem fog csalódni!