Az alumínium redőny hatékonyan védi az ablakot, kiválóan hő- és hangszigetel és hosszú élettartamú. Döntsön Ön is mellette, ha modern árnyékolót szeretne!

Az alumínium redőnyök előnyeihez nem férhet kétség, nem véletlen, hogy napjainkban ez az egyik legtöbbet keresett árnyékoló. Nagyon jól szigetel, védi az ablakokat, rendkívül strapabíró és a betörésvédelemben is fontos szerepet játszik. Azonban természetes, hogy az évek során rengeteg por rakódik rá, és egy idő múlva igen piszkossá válik, ezért sokszor találkozunk azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet tisztítani az árnyékolót. Az alábbiakban ehhez adunk néhány hasznos tippet. 

Először érdemes az alumínium redőny külső oldalával kezdeni. Ha az árnyékoló magasan van, nem a földszinten, akkor ez sajnos szakembert igénylő feladat lesz, ám, ha létrával elérhető, akkor egyáltalán nem bonyolult művelet. Először is érdemes teljesen leengedni, és kintről, létráról végezni a tisztítást. A legjobb, ha fogunk egy rongyot és meleg, mosószeres vízzel áttörölgetjük, majd hagyjuk megszáradni. Ha van rá lehetőség, akkor a mögötte lévő ablakot zárva tartva, akár folyóvízzel, slaggal is lemoshatjuk az alumínium redőnyt. Az árnyékolót érdemes olyankor is megtisztítani, amikor valami miatt le kell venni, például a gurtnicsere alkalmával. 

A belső oldal esetén hasonlóan kell eljárni. A teljesen leengedett alumínium redőnyről, meleg, mosószeres vízzel könnyen letörölhetünk minden szennyeződést. A tökéletes végeredmény érdekében egyúttal célszerű az ablakokat is megpucolni, beleértve az ablakkereteket is. 

Az alumínium redőny tisztítása nem vesz sok időt igénybe, más karbantartásra pedig nagyon ritkán van szükség. Az árnyékoló kiváló választás mindenkinek, aki hosszú élettartamú, strapabíró, könnyen kezelhető és korszerű megoldást szeretne. 

Amennyiben Ön is az alumínium redőnyök iránt érdeklődik, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg új árnyékolóit tőlünk, megfizethető áron! Ha kérdése merült fel, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!