Alumínium és műanyag redőnyeink Derecskére is megrendelhetőek. Lépjen kapcsolatba velünk és válasszon Ön is olyan árnyékolót, amivel spórolhat! 

Bizonyára Ön is hallotta már, hogy a redőnnyel milyen sokat lehet spórolni. Ez valóban így is van, hiszen az árnyékoló télen és nyáron is segít megőrizni az ingatlanban a kellemes belső hőmérsékletet - persze megfelelő használat mellett. Az alábbiakban bemutatjuk, mi mindenre érdemes figyelni a redőny használata során, vagyis, hogy hogyan tud tényleg spórolni az árnyékolóval. 

Redőnyhasználat okosan 

Télen, amikor odakint tombolnak a mínuszok, az árnyékoló leengedésével könnyebben bent tarthatja a meleget. Természetesen fényre ilyenkor is szükség van, azonban éjszaka, az amúgy is leghidegebb órákban sokat számít, hogy az ablak előtt van-e még egy plusz védelem. 

Nyáron éppen fordított a helyzet: ilyenkor a cél a lakás minél hűvösebben tartása, ennek érdekében éjszakára célszerű inkább felhúzni a redőnyöket és ekkorra hagyni a szellőztetést is. Napközben viszont, amikor már kellemetlenül meleg van kint, akkor jobb "bezárkózni", ajtókat ablakokat becsukni. Amikor pedig a nap is besütne, akkor érdemes a redőnyöket is leengedni, ezzel is védve az ingatlant a forróságtól. 

A redőnyöknek köszönhetően télen a fűtésen lehet spórolni, míg nyáron a kevesebb klímahasználattal csökkentheti a kiadásokat. Az árnyékolót érdemes logikusan, odafigyelve használni, mert sokkal kényelemsebbé, komfortosabbá teheti vele otthonát. Fontos, hogy az erős szél alá kaphat és kárt tehet a félig leengedett redőnyben, ezért szeles időben célszerű vagy teljesen felhúzni vagy teljesen leengedni. 

Cégünk alumínium és műanyag redőnyöket is szállít Derecskére. A kettő közötti különbség az alapanyagból és annak jellemzőiből adódik, vagyis az alumínium egy jóval erősebb, masszívabb árnyékoló, de drágább, míg a műanyag sérülékenyebb, de nagyságrendekkel olcsóbb

Amennyiben szeretné megrendelni új műanyag vagy alumínium redőnyét Derecskére, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére.