Menü
Kosár

Sávroló RSS Hírcsatorna

26 dec. A sávroló előnyeiről bővebben
pinti 0 478
Napjainkban számtalanféle árnyékolóeszköz áll rendelkezésre, így mindenki könnyen megtalálhatja azt a típust, ami a leginkább megfelel az elvárásainak. Népszerűek a redőnyök, a reluxák, a zsaluziák, de nem szabad megfeledkezni a sávrolókról sem, amik..
02 aug. Vészelje át a nyári forróságot alumínium redőnyökkel!
pinti 0 1551
Az utóbbi években a nyári hónapokban rendkívüli forrósággal kellett megküzdeniük az embereknek. Ez előreláthatólag sajnos nem fog mérséklődni, hanem egyre nagyobb melegekre kell számítani a jövőben is, ehhez pedig csak alkalmazkodni lehet. Szerencsér..
02 aug. Stílusos és praktikus árnyékoló a sávroló!
pinti 0 884
Akinek a nehéz és zajos redőnyök nem szimpatikusak, azok választhatnak finomabb árnyékolókat is az ablakaikra, például a sávrolókat. A sávroló könnyű, mégsem használhatatlan, nem csupán dísznek van az ablakon. Ez a fajta árnyékoló tulajdonképpen egy ..
02 aug. Műanyag redőny, avagy környezetvédelem egyszerűen
pinti 0 685
Rengeteget lehet hallani arról, hogy a környezetvédelmet nem szabad tovább elhanyagolni. Sajnos voltak olyan időszakok, amikor szinte egyáltalán nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel, és ennek most már kezdjük is megtapasztalni az eredményét. Mondhatná..
15 szept. Hogyan segítenek nyáron a zsaluziák?
pinti 0 10635
Szerencsére manapság rengeteg megoldás áll rendelkezésre a kánikula elleni védelemhez, így mindenki ki tudja választani a számára legideálisabbat. Ha Ön ezzel kapcsolatban olyan megoldást keres, ami valóban hatékony és kedvező áron elérhető, ajánljuk..
15 szept. A műanyag redőnyök tisztításáról bővebben: mire figyeljen oda?
pinti 0 6331
A műanyag redőnyök bizonyos időközönként igénylik a tisztítást, mert a por és egyéb levegőben megtalálható szennyeződések könnyedén megtapadnak felületükön. A takarítással kapcsolatban érdemes pár jó tanácsot megfogadni, ugyanis így elkerülhető, hogy..
Tételek 1 től 6-ig / összesen 6 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu