Menü
Kosár

Blog - árnyékoló RSS Hírcsatorna

26 dec. Az alumínium redőny az árnyékolók egyik legjobbja!
pinti 0 704
Az alumínium redőnyök az ablakokhoz tervezett, kültéri árnyékolókhoz tartoznak. A kültéri árnyékolók használata abban az esetben indokolt, ha valahol teljes elsötétítésre és akár betörés elleni védelemre is egyszerre szükség van. Az alumínium redőny ..
26 dec. A sávroló előnyeiről bővebben
pinti 0 753
Napjainkban számtalanféle árnyékolóeszköz áll rendelkezésre, így mindenki könnyen megtalálhatja azt a típust, ami a leginkább megfelel az elvárásainak. Népszerűek a redőnyök, a reluxák, a zsaluziák, de nem szabad megfeledkezni a sávrolókról sem, amik..
02 aug. Stílusos és praktikus árnyékoló a sávroló!
pinti 0 1383
Akinek a nehéz és zajos redőnyök nem szimpatikusak, azok választhatnak finomabb árnyékolókat is az ablakaikra, például a sávrolókat. A sávroló könnyű, mégsem használhatatlan, nem csupán dísznek van az ablakon. Ez a fajta árnyékoló tulajdonképpen egy ..
15 szept. Hogyan segítenek nyáron a zsaluziák?
pinti 0 11023
Szerencsére manapság rengeteg megoldás áll rendelkezésre a kánikula elleni védelemhez, így mindenki ki tudja választani a számára legideálisabbat. Ha Ön ezzel kapcsolatban olyan megoldást keres, ami valóban hatékony és kedvező áron elérhető, ajánljuk..
Tételek 1 től 4-ig / összesen 4 (1 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu