Menü
Kosár

Redőny automata

Redőnyautomata: mit kell tudni róla?

redőnyautomata

redőnyautomata automatikusan felcsévéli a redőnygurtnit, azaz nem automatikus redőnyről van szó; a mozgatás kézzel történik.

redőnyautomata több szempontból is hasznos: egyrészt megelőzi ma földig lógó gurtni okozta baleseteket, másrészt tisztán tartja a gurtnit, harmadrészt pedig esztétikus megoldást nyújt. Létezik gurtnis és zsinóros redőnyökhöz is; a gurtnis automatánál egy fém fülbe kell beakasztani a redőny gurtnit, míg a zsinórosnál egy vékony zsinórhurokra kell csomózni a redőnyzsinórt. Mivel a szétszerelése a benne található, erős rugó miatt kifejezetten balesetveszélyes, meghibásodás esetén érdemesebb új redőnyautomatát vásárolni, főleg, hogy kifejezetten kedvező áron kapható.

Kínálatunkban többféle redőnyautomata közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a redőnyautomaták iránt, tekintse meg webáruházunk választékát, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu