Menü
Kosár

Redőny gurtni

A redőny gurtni fontosabb, mint gondolná! 

Redőny gurtniRedőny gurtni nélkül nem működik az árnyékoló, ezért az alkatrészt nem szabad lebecsülni. Keressen minket bizalommal, ha elszakadt vagy kezd elvékonyodni!

A redőny napjaink egyik legnépszerűbb árnyékolója, hiszen nem csak azt teszi lehetővé., hogy kedvünk szerint szabályozhassuk otthonunkban a fényviszonyokat, hanem a hőszigeteléshez is hozzájárul. Ezért, ha meghibásodik, az bizony kellemetlen és gyors megoldásra van szükség. Szerencsére az esetek többségében könnyen orvosolható problémáról van szó. Ilyen például az is, amikor elszakad a redőny gurtni és emiatt ellehetetlenül az árnyékoló mozgatása. 

redőny gurtni egy kicsi, de annál fontosabb alkatrésze a redőnynek. Mivel nincs benne semmilyen elektronikai alkatrész, a meghibásodása többnyire az anyag fáradásából, kopásából ered. A hosszú évek alatt a redőny gurtni elhasználódik, szép lassan elvékonyodik, majd egy idő múlva egyszer csak elszakad. Ám megfelelő használattal sokat tehetünk azért, hogy a redőny gurtni élettartamát megnöveljük. Először is érdemes rá odafigyelni, hogy amikor felhúzzuk a redőnyt, a gurtnit az ablak síkjával közel párhuzamosan mozgassuk, ne húzzuk ki nagyon a szoba belseje felé, mert így sokkal nagyobb terhelést kap, az anyag gyorsabban foszlani kezd. Szintén a helytelen használat következménye, ha a redőny gurtnit az automata csak ferdén tudja elnyelni. Ennek idővel a gurtni beszorulása lesz az eredménye, és csak az alkatrész cseréjével orvosolhatjuk. 

Fontos tudni, hogy a redőny gurtni a legnagyobb óvatosság ellenére is kopik, és nem lesz örök életű. Ha azonban odafigyelünk a fenti néhány szabály betartására, akkor mindent megteszünk a hosszú élettartam érdekében. Kétségbe esni nem kell akkor sem, ha elszakad, hiszen ez a hiba könnyen orvosolható egy szakember számára. 

Amennyiben további kérdése merült fel a redőny gurtnival kapcsolatban, ne habozzon, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és segítenek mindenben. 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu