Redőny üzlet
assignment
Ajánlatkérés
phone
Hívás
email
E-mail
Redőny üzlet
06 70 346-5952 info@redonyuzlet.hu

Mobil szúnyogháló

Mobil szúnyogháló: praktikus védelem bármelyik nyílászáróra

Sajnos már szinte minden év valamelyik rovar elviselhetetlen inváziójáról szól. Tavaly a poloskák és a harlekin katicabogarak voltak soron, idén pedig a szúnyogok rajzanak óriási számban. Védekezni pedig nehéz ellenük, mert megtalálják a legkisebb rést is a pajzson, és már bent is vannak a lakásban, megkeserítve az életünket. Aki eddig még nem tette, a legjobb, ha mobil szúnyoghálóval szereli fel otthonát, mert így a védelem mellett nem kell lemondania a szabad ablakról sem.

A mobil szúnyogháló óriási előnye, hogy amikor nincs rá szükség, egyszerűen feltolható, vagyis néhány mozdulattal újra szabaddá tehető az ablak. Elég csak akkor használni, amikor valóban szükséges: például esténként, illetve akkor, amikor hosszabb távon tartanánk nyitva az ablakot. Természetesen a mobil szúnyogháló nem csak a szúnyogok ellen véd. Használatával semmilyen rovar nem juthat be otthonunkba, így se a poloskák, se a legyek vagy darazsak kellemetlenkedésével nem kell számolnunk.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is mobil szúnyoghálóért! Ha kérdése van, megadott elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot!

phone