Menü
Kosár

Redőny

Redőnyből olyat válasszon, ami passzol az ingatlanhoz és Önhöz is!

műanyag redőny, alumínium redőnyA redőnyöket árnyékolónak tervezik és gyártják, de ennél sokkal többet tudnak. A jó redőny sokoldalú árnyékoló és az ingatlan hasznos kiegészítője.

A redőnyök tulajdonképpen ugyanazokat a tulajdonságokat tudják felvonultatni az ablakokra felszerelve. Természetesen nem mindegy, hogy milyen mértékben képes egy redőny hőszigetelni, tompítani a zajokat vagy akár betörés elleni védelemmel is ellátni az ingatlant.

A vásárlónak lehetősége van az árnyékolók kínálatát alaposan szemrevételezni és eldönteni, hogy melyik típus, melyik alapanyag az, aminek a legnagyobb hasznát tudja venni. A döntésben szerepet játszik az is, hogy mennyibe kerül a redőny. Nem mindenki igényli a legmagasabb árkategóriába sorolható termékeket, de gyakran az anyagi keret határai befolyásolják a döntést.

Egy olcsóbb redőny persze még nem jelenti azt, hogy az árnyékolóra nem lehet számítani. A műanyag redőnyök az olcsóbb kategóriába tartoznak, de mégis vannak közöttük olyan modellek, amik megbízhatóan teljesítik azokat a feladatokat, amiket egy redőnytől elvárunk.

A redőnynek nem feltétlenül kell alumíniumból készült, mindent tudó, automatizált redőnynek lennie. Az ablakok elhelyezkedése, az ingatlan típusa az, ami az árnyékoló tulajdonságait is meghatározza. Az emeleten fekvő lakások ablakaira nem az erős, betörés ellen is hatásos redőny az elsődleges elvárás. A napfényes, klímával ellátott lakásoknak viszont hasznos a kiválóan hőszigetelő redőny. Azok a tulajdonosok, akik sokat vannak távol az otthonuktól egy programozható, irányítható redőnyt jobban ki tudnak használni.

A lényeg, hogy az árnyékoló a vásárló ingatlanához passzoljon, a jellemzőivel a vásárló életstílusát támogassa, az igényeit ki tudja szolgálni. Ettől lesz egy redőny igazán megfelelő mindenki számára, akár műanyag, akár alumínium, akár gurtnis, akár motoros.

Mindegy, hogy műanyag redőnyt tervez az ablakaira vagy alumínium redőnyt szeretne vásárolni, a minőségi árnyékolókat megtalálja a mi redőny üzletünkben. Örömmel állunk a vevőink rendelkezésére kiváló termékeinkkel és ügyfélbarát szolgáltatásainkkal. Az árnyékolás egyszerű és hatékony is, ha minket választ.

Redőnyeink mellett nyugodtabbak az éjszakák! 

alumínium és műanyag redőnyök Egyeseknek gondot okozhat éjszaka az alvás, ugyanis az utcáról beszűrődő zajok rendszeresen megzavarják őket. Az érintettek többféle megoldást is kipróbálnak ahhoz, hogy  nyugodtan tudjanak aludni, azonban gyakran ezek az opciók nem vezetnek eredményre. Ilyenkor érdemes megvizsgálni a redőnyöket is, ugyanis egy kiváló hangszigetelő  képességgel rendelkező árnyékolóval sokat lehet javítani a körülményeken. Amennyiben Ön is hasonló gondokkal küzd a pihenés során, ajánljuk figyelmébe az redőnyeinket!

redőnyök használata mellett nyugodtabban telhetnek az éjszakái, és a kinti zajok végre nem zavarhatják meg a pihenését. Az árnyékolók részben hangszigetelnek, így végre  nincs akadálya a csendes körülmények megteremtésének. A redőnyöket kifejezetten ajánljuk olyan ingatlanokkal kapcsolatban, amik főút vagy forgalmasabb útszakasz mellett  találhatók.

redőnyöknek köszönhetően kipihenten kelhet reggelente. Ha szeretné megtapasztalni az árnyékolók előnyeit, és leadná rendelését, keressen bennünket bizalommal a  megadott elérhetőségeinken!

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu