Menü
Kosár

Redőny

Redőnyeink mellett nyugodtabbak az éjszakák! 

alumínium és műanyag redőnyök Egyeseknek gondot okozhat éjszaka az alvás, ugyanis az utcáról beszűrődő zajok rendszeresen megzavarják őket. Az érintettek többféle megoldást is kipróbálnak ahhoz, hogy  nyugodtan tudjanak aludni, azonban gyakran ezek az opciók nem vezetnek eredményre. Ilyenkor érdemes megvizsgálni a redőnyöket is, ugyanis egy kiváló hangszigetelő  képességgel rendelkező árnyékolóval sokat lehet javítani a körülményeken. Amennyiben Ön is hasonló gondokkal küzd a pihenés során, ajánljuk figyelmébe az redőnyeinket!

redőnyök használata mellett nyugodtabban telhetnek az éjszakái, és a kinti zajok végre nem zavarhatják meg a pihenését. Az árnyékolók részben hangszigetelnek, így végre  nincs akadálya a csendes körülmények megteremtésének. A redőnyöket kifejezetten ajánljuk olyan ingatlanokkal kapcsolatban, amik főút vagy forgalmasabb útszakasz mellett  találhatók.

redőnyöknek köszönhetően kipihenten kelhet reggelente. Ha szeretné megtapasztalni az árnyékolók előnyeit, és leadná rendelését, keressen bennünket bizalommal a  megadott elérhetőségeinken!

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu