Menü
Kosár

Redőny készítése, szerelése

Redőnyök szerelése és készítése sokéves tapasztalattal!

redőnyök készítése

redőnyök készítése akár egyedi méretek és elképzelések alapján is megvalósítható - forduljon hozzánk, ha redőnyre lenne szüksége!

Redőnyök készülnek szabványos méretekben is, hiszen az országban számos olyan otthon található, amelyeknek szabványméretűek az ablakai - elég csak a panelházakra gondolni. Azonban legalább ennyi, ha nem több az olyan ingatlanok száma, amelyek egyedi méretekben készített nyílászárókkal rendelkeznek, és persze ezekre is szükséges lehet redőnyt szerelni.

Akár szabványos, akár egyedi redőnyre lenne szüksége, Önnek is érdemes bennünket választania! Cégünk vállalja a redőnyök elkészítését, illetve a szerelést is, akár beépítésről, akár javításról van szó. Áraink kedvezőek, termékeink minősége pedig kiváló, így Önnek is érdemes mellettünk döntenie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és redőnyre lenne szüksége, vagy épp egy meghibásodás okán redőnyszerelőre, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu