Menü
Kosár

Redőnymotor csere

Redőnymotor csere: ne mondjon le a motoros árnyékoló kényelméről!

Redőnymotor csere

Ha meghibásodott a motoros árnyékoló, az kellemetlen helyzet, de szerencsére könnyen orvosolható. A redőnymotor csere a megoldás, ha lehetetlen a javítás! 

Napjainkban a legtöbben már a motoros redőny mellett döntenek, hiszen ez az árnyékoló a redőnyök minden előnyös tulajdonságával rendelkezik, miközben rendkívül könnyen kezelhető, akár távolról is irányítható. Ez nagyszerűen hangzik és valójában az is, de mi a teendő, ha meghibásodik az árnyékoló? 

Redőnyhiba esetén elsőként érdemes a javításra törekedni, nem egyből lecserélni a terméket. Ez az esetek többségében meg is oldja a problémát, ugyanis a hibák nagy része könnyen javítható. Természetesen minden attól függ, hogy pontosan mi okozza a bajt, gyakori, hogy gurtnicserére van szükség, de előfordul, hogy egy léc törik el, ilyenkor a javítás nem vesz igénybe sok időt és nem is kerül sokba

A motoros redőnyök esetében megesik, hogy a távirányítóval történik valami és az mondja fel a szolgálatot, de a motor is meghibásodhat. Vannak esetek, amikor még ez is javítható, azonban sajnos az is lehetséges, hogy csak a redőnymotor csere jelent végleges megoldást

Mindenképp érdemes egy szakembert hívni a feladathoz, aki felméri az árnyékoló állapotát, megnézi, hogy mi a hiba és ad egy árajánlatot a javításra. Ez alapján célszerű mérlegelni, hogy a javítás vagy a redőnymotor csere éri-e meg jobban. Számolni kell vele, hogy a javításra általában csak néhány hónap garancia jár, míg a redőnymotor cserére általában több éves jótállás vonatkozik, hiszen egy teljesen új berendezés kerül beépítésre. 

A szakember kicseréli a motort, beállítja a végállásokat, beprogramozza a motort, majd ellenőrzi, hogy minden rendben működik-e. Ha igen, az árnyékoló újra teljes körűen használható. 

Cégünk a redőnymotor cserét megbízhatóan, rövid időn belül, megfizethető áron végzi. Amennyiben szüksége van a szolgáltatásra, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatáraink szívesen állnak rendelkezésére és tájékoztatják a részletekről. 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu