Redőny üzlet
assignment
Ajánlatkérés
phone
Hívás
email
E-mail
Redőny üzlet
06 70 346-5952 info@redonyuzlet.hu

Sávroló

Konyhába keres ideális megoldást az árnyékoláshoz? Válassza a sávrolókat!


Sokaknak fontos, hogy a konyhaablakokra is megtalálják a megfelelő árnyékolót vagy sötétítőt, azért, hogy megakadályozzák a belátást a helyiségbe. Többféle termék közül is válogathatnak ezzel kapcsolatban a vevők, egyesek azonban mindenképp egyszerű, kevés helyigényű, dizájnos megoldást szeretnének találni. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, ajánljuk figyelmébe a sávrolókat!

A sávrolók tökéletesen megfelelnek az említett igényeknek. Letisztult, ízléses darabok, amikkel lehetőség van a fényszabályozásra és a sötétítésre egyaránt. Ez elsősorban anyagjuknak köszönhető, ugyanis a sávrolók esetében kétféle textil kerül felhasználásra, sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást. A sávrolók egyszerűen telepíthetők, különösebb előkészületet nem igényelnek. Hosszú távon számíthat a termékekre.

A sávrolók a konyhákon kívül irodákban, szépségszalonokban és fürdőszobákban is megállják a helyüket. Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni a sávrolók előnyeit, és megóvni konyháját a kíváncsi tekintetek elől, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken és rendelje meg sávrolóját!

phone