Menü
Kosár

Sávroló

Sávrolóval látványosabb lesz a nappali ablaka!

sávroló

sávroló különleges roletta, ami egyszerre modern és elegáns. A nappali dekoratív árnyékolója válik belőle, nagy méretű ablakokhoz is!

sávroló nem olyan árnyékoló, ami jelentéktelen és unalmas. Vízszintes csíkozású, a rolóval rokon árnyékoló, amit a különleges megjelenése tesz izgalmassá. A sávrolón a sötétebb és a világosabb csíkozás váltja egymást, amitől a teljes ablakfelület ilyen mintát kap. Ez az árnyékoló is készülhet méretre tervezve, a működtetése pedig nem jelent akadályt ahhoz, hogy egészen nagy méretben is rögzíthető legyen. Ennek köszönhetően francia ablakokhoz, terasz ajtókhoz vagy tolóajtókhoz is javasoljuk a sávrolót, ha valaki az igazán dekoratív megoldásokat szereti. A sávrolónak a mozgatása is igazi látványosság, ahogyan a sávok szépen egymásra kerülnek vagy éppen legördülnek, attól függően, hogy melyik irányba indul el az árnyékoló.

sávroló a szolid fényszabályozás praktikus eszköze, amivel sötétíteni nem lehet száz százalékosan, viszont a szűrt fény, a hangulatos fények, a természetes fényekkel való játék megteremtésének eszköze. Képzelje el, hogyan mutat mindez  egy színes rolónál! Megvan a lehetőség arra, hogy igazán egyedi kiegészítővel tegye az otthonát stílusossá. A nappaliba választott sávrolóval erre nagyon jó lehetőség kínálkozik. A mozgatásához több eszköz is adott, lehet lánccal vagy motorral is. A nagyobb mérethez a motorizált változatot ajánljuk, mert egy gombnyomásra legördül vagy feltekeredik a sávroló. Az árnyékolás stílusos, látványos és hatékony lehet egyszerre a nappaliban is, ha olyan típusú árnyékoló mellett dönt, mint amilyen a sávroló is.

sávroló felkutatásával nem kell foglalkoznia, ha érdekli ez a stílusos árnyékoló, amit beltéren könnyen rögzíteni lehet a nyílászárókhoz. A termékeink között ilyen beltéri árnyékoló is elérhető, méghozzá minőségi kivitelben és nagyon kedvező áron vásárolhat meg. A rendeléssel összefüggő, minden felmerülő kérdését megválaszoljuk, ha felkeres minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Konyhába keres ideális megoldást az árnyékoláshoz? Válassza a sávrolókat!

Sokaknak fontos, hogy a konyhaablakokra is megtalálják a megfelelő árnyékolót vagy sötétítőt, azért, hogy megakadályozzák a belátást a helyiségbe. Többféle termék közül is válogathatnak ezzel kapcsolatban a vevők, egyesek azonban mindenképp egyszerű, kevés helyigényű, dizájnos megoldást szeretnének találni. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, ajánljuk figyelmébe a sávrolókat!

A sávrolók tökéletesen megfelelnek az említett igényeknek. Letisztult, ízléses darabok, amikkel lehetőség van a fényszabályozásra és a sötétítésre egyaránt. Ez elsősorban anyagjuknak köszönhető, ugyanis a sávrolók esetében kétféle textil kerül felhasználásra, sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egymást. A sávrolók egyszerűen telepíthetők, különösebb előkészületet nem igényelnek. Hosszú távon számíthat a termékekre.

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu