Menü
Kosár

Szolgáltatásaink

Minden, ami redőnyszerelés

redőny szerelés

A gurtnicsere idővel elkerülhetetlenné válik, ám ez a szolgáltatás gyorsan és megfizethető áron elérhető cégünknél. Keressen minket, ha elszakadt a gurtni! 

Egy redőny, bármennyire is jó minőségű, tökéletesen van telepítve, illetve akármennyire óvatosan és odafigyelve használják, időről időre meghibásodhat. Ez teljesen természetes, hiszen kopik, használódik, kihatással van rá a fagy, a napsugárzás, a forróság, a szél. Cégünk azonban redőnyszereléssel foglalkozik, és minden, az árnyékolóval kapcsolatos problémát gyorsan orvosol. 

Gyakori, de egyszerűen megoldható feladat: a gurtnicsere 

A redőny gurtnija az árnyékoló minden egyes használatánál súrlódik, így idővel rojtosodni kezd, majd elszakad. Ez természetes velejárója a redőnyhasználatnak, de jó tudni, hogy a gurtnicsere nem hosszadalmas művelet, nem kerül sokba és szerencsére bármikor megoldható, hiszen nem kell hozzá semmilyen különleges eszköz vagy speciális alkatrész. 

A gurtnicsere a redőnyszerelések legegyszerűbb és leggyakoribb feladata, amire időről időre - általában néhány évente - sort kell keríteni. Sajnos az is előfordul, hogy nagyobb a hiba, és nem a gurtnival van gond, hanem a lécekkel vagy rosszabb esetben a redőny motorjával. 

Redőnymotor csere: nagyobb és költségesebb munka, de megéri 

Ha a redőnymotor javíthatatlanná válik és csak a csere jelenti a megoldást, az kétségtelenül egy nagyobb volumenű munka, de még így is jobban megéri, mint a teljes árnyékoló cseréje. Jó tudni, hogyha motorhibára gyanakszunk, akkor a távirányítót mindenképp érdemes ellenőrizni, mert gyakran előfordul, hogy csak ezzel van gond, de maga az árnyékoló tökéletesen működik. Ilyen esetben elegendő a távirányító cseréje, ami értelemszerűen jóval alacsonyabb kiadással jár.  

Amennyiben redőnyszerelésre van szüksége, legyen szó akár gurtnicseréről, akár a redőnymotor cseréjéről, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben! Hívjon minket, ha az árnyékoló felmondta a szolgálatot! 

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu