Menü
Kosár

Roletta

A roletta nem csak árnyékolóeszköz, hanem lakberendezési elem is!

rolettákRoletták hatalmas választékával várjuk Ügyfeleinket - forduljon hozzánk Ön is kedvező árú, könnyen kezelhető, modern és mutatós árnyékoló eszközért! 

Amikor az ember az ideális árnyékolástechnikai terméket keresi, hamar szembesülni fog vele, hogy mennyire sokféle megoldás létezik. Ha csak a belső árnyékolókat nézzük, akkor is többféle típusból válogathatunk: hagyományos függönyök, szalagfüggönyök, francia vagy római rolók, reluxák és roletták állnak rendelkezésünkre. Természetesen mindegyik fajtának megvannak a rajongói, ám ahhoz nem fér kétség, hogy a roletták a legnépszerűbbek közé tartoznak. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róluk tudni! 

rolettákkal könnyedén megakadályozhatjuk a kívülről történő belátást, de azt is remekül szabályozhatjuk velük, hogy mennyi fényt szeretnénk beengedni a lakásba. Télen sokat csökkenthetünk a fűtési költségeken, ha hagyjuk, hogy a napsütés felmelegítse a lakást, azonban nyáron általában pont ennek az ellenkezőjére vágyunk. A roletták szerencsére az árnyékolásban is remekül megállják a helyüket, sőt, akár teljesen fényzáró textillel is választhatjuk őket. Az árnyékolók könnyen kezelhetőek, akár a kézi, akár a motoros vezérlésűt választjuk. Használhatjuk őket akár a tetőablakok árnyékolásához is, hiszen mindig az ablak síkjával párhuzamosan helyezkednek el. 

Nem szabad megfeledkezni a roletták lakberendezésben betöltött szerepéről sem. Mivel hatalmas textilválasztékban kaphatók, így nem lesz nehéz köztük megtalálni azt, amelyik maximálisan illik az otthonunkba, ráadásul a rolettákkal a helyiségek hangulatát is befolyásolhatjuk. Ha melegebb árnyalatút választunk, azzal otthonosabbá varázsolhatjuk a lakást, míg a hidegebb színek inkább hűvösebb, de modern és tiszta érzést kölcsönöznek. 

Ha felkeltettük érdeklődését a roletták iránt, ne habozzon, bátran forduljon hozzánk értük! Amennyiben kérdése merült fel, vagy szeretne többet tudni a roletta árakról, keresse bizalommal munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, ők készséggel állnak rendelkezésére!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu