Menü
Your Cart

Alumínium redőny

Az alumínium redőny kiemelt szerepet játszik a betörésvédelemben!

A biztonság mindenkinek fontos. A legtöbb ember igyekszik mindent megtenni azért, hogy biztonságban legyen. Hogy mit tehetünk ezért az otthonunkban? Felszereltethetünk biztonsági ajtót vagy riasztót, tarthatunk egy házőrző kutyát, de akár egy erre specializálódott céget is megbízhatunk a ház védelmével. Van azonban még egy egyszerű módszer, amit alapvetően más funkciók miatt szoktak előnyben részesíteni az emberek, azonban a betörésvédelemben is hatékony. Ez az alumínium redőny.

Hogyha redőnyről beszélünk, akkor a többségnek az árnyékoló funkció ugrik be. Sokan nem is gondolnak arra, hogy az árnyékoláson kívül egy alumínium redőny milyen fontos szerepet tölt be a lakás védelmében is. Pedig egy erős, strapabíró szerkezet plusz védelmet nyújt a nyílászáróknak, ahol alapvetően bejuthatnának a bűnözők.

Az alumínium redőnynek jelentős szerepe van az elrettentésben is: a legtöbb esetben, ha a betörő meglátja, inkább más, könnyebb zsákmány után néz. Az ugyanis, hogy az alumínium redőnyön észrevétlenül áthatoljon, lakott területen szinte lehetetlen. Nem csak sok időbe telik, hanem nagy zajjal is jár. Ez a két tényező elegendő ahhoz, hogy túl kockázatosnak ítélje az akciót, és elálljon a tervétől.

Természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az alumínium redőny nagyon jól hangszigetel, ezért a lakást csendesebbé, az alvást pedig pihentetőbbé varázsolja. Rendelhető motoros változatban is, aminek kezeléséhez akár még a fotelből sem kell kikelni. Ez a funkció kifejezetten előnyös lehet hosszabb nyaralás esetén is, amikor interneten, okostelefon használatával úgy vezérelhető az alumínium redőny, mintha otthon tartózkodnánk.

Szeretné a távollétében is biztonságban tudni az otthonát? Nincs megelégedve az árnyékolóeszközével sem? Üssön két legyet egy csapásra! Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza alumínium redőnyeinket! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.