Menü
Kosár

Alumínium redőny

A redőny ideális irodai árnyékolóként is! 

alumínium és műanyag redőnyök

Redőnyök alumínium és műanyag változatban, megfizethető áron, otthoni és irodai felhasználásra! Keressen minket bizalommal az ideális árnyékolóeszközért! 

redőnyöket sokan szeretik, ma már ez az egyik legnépszerűbb árnyékolóeszköz. Nem vitás, hogy rengeteg előnye van, ráadásul, kevesen gondolnak rá, mint irodai árnyékoló, de munkahelyi felhasználásra is remek választás. 

redőny egyik legnagyobb előnye, hogy remekül lehet vele árnyékolni. Kedvünk szerint szabályozhatjuk vele, hogy mennyi fény jusson a belső térbe, beengedhetjük a napsütést, varázsolhatunk szórt fényt, de akár teljes sötétséget is. Ez egy irodában különösen fontos, hiszen nagyon erős fényben nem mindig láthatóak jól a monitorok, de például projektor használatához is érdemes legalább egy kicsit besötétíteni. A redőny mindezt könnyedén lehetővé teszi, és nem kell többé a rossz szögből érkező, vagy túl erős fény miatt hunyorogni a monitorok előtt. Az alumínium és a műanyag redőnyök köztudottan hozzájárulnak a kellemes belső hőmérséklet megőrzéséhez is, hiszen nagyon jól hőszigetelnek. Természetesen ennek az előnyeit télen és nyáron is élvezhetik az irodában dolgozók, de a cégvezetők is, hiszen kevesebbet kell fűteni és nyáron is kevesebb szükség lesz a klíma működtetésére, ezzel pedig sokat lehet spórolni. A redőnyök ugyanakkor mutatósak, remekül illenek a modern irodai környezetbe és könnyen kezelhetőek. Bármelyik munkatárs egy mozdulattal felhúzhatja az árnyékolót vagy épp leengedheti, ha kevesebb fényre van szüksége. 

Cégünk a műanyag és alumínium redőnyöket megfizethető áron biztosítja ügyfeleinek. Bármelyik típus mellett is dönt, érdemes kérnie személyre szabott árajánlatunkat. Lakásokban és irodahelyiségekben is vállaljuk az árnyékolók telepítését.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma, szívesen válaszolunk minden kérdésére! Döntsön Ön is a redőnyök mellett, ha irodájába keresi az ideális megoldást, és élvezze a modern árnyékolás előnyeit munka közben is! 


Alumínium redőnyökkel a kellemes belső hőmérsékletért

Alumínium redőnyök Berettyóújfalun

Alumínium redőnyök Berettyóújfalun megfizethető áron, magas minőségben, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk bizalommal, ha az ideális árnyékolót keresi! 

Az árnyékolóeszközök terén ma már hatalmas választék áll rendelkezésünkre, ezért nem mindig egyszerű eldönteni, hogy melyik lenne számunkra a legjobb. Sokat lehet hallani arról, hogy a megfelelő árnyékolóval spórolni is lehet, és ez valóban így van, ezért érdemes alaposan átgondolt döntést hozni ezzel kapcsolatban. Annak, akinek fontos, hogy a lehető legtöbbet takaríthasson meg az eszköz használatával, mindenképp az alumínium redőnyök mellett érdemes döntenie. 

Az alumínium redőnyöknek hang- és hőszigetelésben nincsen párjuk. A redőny alapvetően remek választás hőszigetelési szempontból, de gyakran tapasztaljuk, hogy sokan csak a műanyag változatban gondolkoznak. Kétségtelen, hogy ez is rengeteget fog számítani, ha okosan használjuk, azonban az alumínium redőny egyértelműen verhetetlen. Az alumínium ugyanis egy kiválóan hőszigetelő anyag, így a teljesen leengedett árnyékolóval hatékonyan elősegíthetjük a kellemes belső hőmérséklet megőrzését. Ez nyáron és télen is hasznos: nyáron megakadályozza a belső terek felforrósodását, míg télen hozzájárul a meleg bent tartásához. Az alumínium redőnynek köszönhetően tehát minden évszakban csökkenthetjük a kiadásokat. Kétségtelen, hogy egy kicsivel drágább, mint a műanyag verzió, azonban a jobb hőszigetelési jellemzők és a hosszabb élettartam miatt az árkülönbözet hosszú távon számolva megtérül. Nem szabad megfeledkezni az alumínium redőny azon előnyéről sem, hogy betörésvédelmi szempontból is hatékonyabb, mint a műanyag, hiszen egy rendkívül erős anyagról van szó. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium redőnyök iránt, ne habozzon, keressen minket bizalommal bővebb információért akár még ma! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén. Válasszon Ön is modern árnyékolóeszközt, döntsön az alumínium redőnyök mellett és spóroljon egyszerűen! 


Az alumínium redőny kiemelt szerepet játszik a betörésvédelemben!

A biztonság mindenkinek fontos. A legtöbb ember igyekszik mindent megtenni azért, hogy biztonságban legyen. Hogy mit tehetünk ezért az otthonunkban? Felszereltethetünk biztonsági ajtót vagy riasztót, tarthatunk egy házőrző kutyát, de akár egy erre specializálódott céget is megbízhatunk a ház védelmével. Van azonban még egy egyszerű módszer, amit alapvetően más funkciók miatt szoktak előnyben részesíteni az emberek, azonban a betörésvédelemben is hatékony. Ez az alumínium redőny.

Hogyha redőnyről beszélünk, akkor a többségnek az árnyékoló funkció ugrik be. Sokan nem is gondolnak arra, hogy az árnyékoláson kívül egy alumínium redőny milyen fontos szerepet tölt be a lakás védelmében is. Pedig egy erős, strapabíró szerkezet plusz védelmet nyújt a nyílászáróknak, ahol alapvetően bejuthatnának a bűnözők.

Az alumínium redőnynek jelentős szerepe van az elrettentésben is: a legtöbb esetben, ha a betörő meglátja, inkább más, könnyebb zsákmány után néz. Az ugyanis, hogy az alumínium redőnyön észrevétlenül áthatoljon, lakott területen szinte lehetetlen. Nem csak sok időbe telik, hanem nagy zajjal is jár. Ez a két tényező elegendő ahhoz, hogy túl kockázatosnak ítélje az akciót, és elálljon a tervétől.

Természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az alumínium redőny nagyon jól hangszigetel, ezért a lakást csendesebbé, az alvást pedig pihentetőbbé varázsolja. Rendelhető motoros változatban is, aminek kezeléséhez akár még a fotelből sem kell kikelni. Ez a funkció kifejezetten előnyös lehet hosszabb nyaralás esetén is, amikor interneten, okostelefon használatával úgy vezérelhető az alumínium redőny, mintha otthon tartózkodnánk.

Szeretné a távollétében is biztonságban tudni az otthonát? Nincs megelégedve az árnyékolóeszközével sem? Üssön két legyet egy csapásra! Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza alumínium redőnyeinket! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen válaszolunk!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu