Menü
Kosár

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny ideális árnyékoló lehet bárhol!

SzalagfüggönyökSzalagfüggönyök hatalmas választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron - forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha az ideális árnyékolót keresi! 

Árnyékolót választani nem feltétlenül egyszerű, ugyanis napjainkban óriási választék áll az érdeklődők rendelkezésére. Redőnyt, zsaluziát, rolót, reluxát vagy inkább szalagfüggönyt válasszunk? A kérdésre nincs egyértelmű válasz, ugyanis egyéni igényektől függ, hogy kinek melyik válik be. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a szalagfüggönyöket, valamint arra a kérdésre is választ adunk, hogy hova érdemes ilyen árnyékolót vásárolni. 

szalagfüggönyök sokáig az irodák legkedveltebb árnyékolói voltak, azonban ma már előszeretettel választják őket otthonra is. Nagy előnyük, hogy bátran használhatóak akár földszinti lakásban is, mert hatékonyan megakadályozzák a kívülről történő belátást. Kisebb és nagyobb ablakfelületek esetén is remekül megállják a helyüket, ezért ajánljuk őket nagy üvegfalakhoz, teraszajtókhoz is. A szalagfüggönyökkel könnyedén szabályozható, hogy mennyi fény jusson a belső térbe, ha napsütést szeretnénk, akár teljesen el is húzhatjuk az árnyékolót, de egy mozdulattal be is sötétíthetünk. Napjainkban azonban a belátás megakadályozásánál és az fényszabályozásnál általában többet várunk az árnyékolónktól, hiszen egyre fontosabb szerepet kap a hőszigetelés is. Azonban a szalagfüggönyök ebből a szempontból is előnyösek, ugyanis hatékonyan segítenek a kellemes belső hőmérséklet megtartásában, télen és nyáron egyaránt. Használatukkal könnyen lecsökkenthetjük a fűsére, illetve hűtésre fordított költségeket, ezért a szalagfüggönyök ára hosszú távon megtérülő befektetés. Az árnyékolókból óriási választék áll rendelkezésre, nem nehéz köztük megtalálni az ideális darabot, ezért ajánljuk őket irodába, illetve otthonunk bármelyik helyiségébe egyaránt. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a szalagfüggönyök iránt, keressen minket bizalommal az árnyékolóval kapcsolatban! Ha kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bátran munkatársainkhoz! 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu