Menü
Kosár

Napháló

A napháló a nagy üvegfelületek ideális árnyékolója!

napháló remekül használható nagy üvegfelületek árnyékolásához, könnyen kezelhető és az ára is kedvező. Keresse cégünket, ha pont erre van szüksége! 

Napjainkban az emberek többsége tisztában van vele, hogy az árnyékolás mennyire fontos ahhoz, hogy még a legnagyobb forróságban is megőrizzük a kellemes belső hőmérsékletet. Sokan úgy gondolják, hogy ennek csak addig van jelentősége, amíg fel nem szerelik az otthonukat klímával, azonban ez tévedés! Kiemelten fontos, hogy a nagy üvegfelületek megfelelően legyenek árnyékolva, hiszen enélkül az üvegházhatás érvényesülne és fülledté, párássá válna a benti levegő abban a percben, amikor kikapcsoljuk a klímát. A nagy felületek árnyékolásához a napháló jelenti az ideális megoldást. 

napháló rolóval működik, vagyis a redőnyhöz hasonló módon mozgathatjuk, az ablak síkjával párhuzamosan. A redőnnyel szemben azonban nagyon nagy előnye a kis súlya: egy nagyobb, osztatlan ablaknál ugyanis a redőnyök nem előnyösek a nagy súlyuk miatt, mert egyrészt nehezebb őket mozgatni, másrészt pedig jobban megterhelődik az egész szerkezet. A napháló azonban egy könnyű textilanyagból készül, ezért remek választás a hatalmas ablakokhoz, de még a teraszajtókhoz is. Mozgatása, kezelése könnyű, néhány mozdulattal a kívánt szintre állíthatjuk őket. Árnyékolási szempontból szintén előnyösek a naphálók: használatukkal megakadályozhatjuk, hogy betűzzön a nap, és percek alatt kellemetlenné tegye a benti hőmérsékletet. Természetesen klímával is el lehet érni a kellemes hűvöset, azonban korántsem mindegy, hogy egész nap kell-e működtetni a készüléket vagy elég csak időnként bekapcsolni. A napháló segít spórolni, ráadásul egy nagy üvegfelületekkel rendelkező lakás vagy iroda esetében akár jelentős összeget is megtakaríthatunk vele. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a napháló iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért! Kérje részletes tájékoztatásunkat akár még ma, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak a kérdéseire! 

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu