Menü
Kosár

Külső árnyékoló

Napellenzők, naphálók, zsaluziák: minden egy helyen

napellenzők, naphálók és zsaluziák

napellenzőknaphálók és zsaluziák az árnyékolás leghatékonyabb eszközei amelyeket egyetlen helyről is beszerezhet: kínálatunkból!

napellenzőt leggyakrabban a vendéglátóhelyek teraszai fölött láthatjuk, de a magáningatlanok esetében is egyre népszerűbbek, hiszen anélkül oldható meg az árnyékolás a segítségükkel, hogy az teljesen leválasztaná az árnyékolt területet a környezetétől. A napháló már jobban szeparál, viszont a felhasználási területe is bővebb, hiszen akár ablakok, akár teraszok esetében is felhasználható. A zsaluzia viszont kizárólag ablakoknál található meg, és modern kinézetével, tartósságával, valamint hatékonyságával az egyik legkorszerűbb árnyékolási módszernek számít.

Bármilyen árnyékolástechnikai eszközre is lenne szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Tekintse meg választékunkat, amelyben megtalálhatja a napellenzőket, a naphálókat és a zsaluziákat is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu