Menü
Kosár

Anlux

Mit érdemes tudni az An-lux redőnyökről?


Az An-lux redőnyök Magyarországon készülnek, egy 1991 óta működő, magyar vállalkozás világszínvonalú termékei. Ma már nem csupán hazánkban, de számos európai országban is az An-lux redőnyei közül választanak azok, akik igazán kiemelkedő minőségű árnyékolókat szeretnének használni.
Az An-lux redőnyei között megtalálhatóak a műanyag, illetve az alumínium redőnyök is, melyeket többféle kialakításban és működtetési lehetőséggel lehet megrendelni. A redőnyt az épület színéhez lehet igazítani, hiszen a RAL skála számos árnyalatában rendelhető, és mind a tok, mind a lefutósín, mind a záróléc és a lamellák a kívánt színben rendelhetőek meg. Az An-lux redőnyei kiválóan helyt állnak a hővédelem, a fényvédelem, a betörésvédelem és a zajszűrés terén. Érdemes tehát közülük kiválasztani azt a típust, amellyel felszerelné az otthona ablakait, mert tartósak és megbízhatóak, így sokáig számíthat majd rájuk.
Amennyiben An-lux redőnyöket szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu