Menü
Kosár

Gurtnicsere

Gurtnicserére lenne szükség? Bízza ránk!

Gurtnicsere rövid határidővel, kedvező áron - hívjon bennünket, ha szükségessé vált a redőnygurtni cseréje!

A gurtni a redőny azon alkatrésze, amely a leggyakrabban hibásodik meg - vagyis elszakad -, épp ezért sűrűn hívnak bennünket is gurtnicsere miatt. A gurtni elszakadásának két oka lehet: az egyik a nem rendeltetésszerű használat, a másik pedig az elöregedés. Mindenképpen gurtnicserére van szükség, ha a gurtninak nem elegendő a teherbírása, vagy, ha a súrlódástól elvékonyodik, de akkor is ez a legjobb megoldás, ha a gurtnit nem lehet rendeltetésszerűen használni. Egy átlagos heveder élettartama körülbelül 5-15 év közé tehető, ezt követően pedig már lehet számítani arra, hogy hamarosan szükség lesz a gurtnicserére is. Szerencsére ez a művelet viszonylag egyszerű, ám fontos, hogy bármilyen meghibásodás is lép fel, bízzuk szakemberre a redőny javítását!

Ha kérdése lenne a gurtnicsere menetével, vagy árával kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu