Menü
Kosár

Zsalúzia

Miért érdemes zsaluziával árnyékolni?

zsaluzia, Külső zsaluziaSokoldalú, igény szerint választható és használható árnyékolástechnikai eszközt keres? Számos előnnyel jár a zsaluzia használata, informálódjon mindezekről!

A kültéri árnyékolók esetében a legtöbb ember a redőnyt ismeri és alkalmazza, pedig számos egyéb alternatíva elérhető. Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a zsaluziára, ami rengeteg pozitív tulajdonsággal jellemezhető, többek között:

  • Kiváló ár-érték arányt képvisel.
  • Garantálja a kitűnő fényszűrést.
  • Esztétikus, modern megjelenésű.
  • Színezhető, így könnyen a nyílászáró, a homlokzat árnyalatához igazítható.
  • Speciális kezelésének köszönhetően jól ellenáll a külső hatásoknak

Zsaluziával finoman szabályozható a helyiségekbe beeső fény mértéke. A legnagyobb melegben is kellemes árnyék teremthető a segítségével. Megfelelő beállítással a fény beengedhető, az erős napsütés viszont kint tartható. 

Annak ellenére, hogy a zsaluzia nem zárja el teljes mértékben a nyílászárót a külvilágtól, képes magas fokú védelmet nyújtani. Hatékonyan óv az erős széltől, valamint a hő- és hangszigeteléssel is elégedett lehet. Nyugodtabban aludhat, pihenhet, hiszen tompítja a kültérről érkező hanghullámokat. 

Mindezeket tekintve az ingatlan megjelenését, és a költséghatékony fenntartást, a zavartalan kikapcsolódást illetően is nagy előnyére válik, ha külső zsaluziát szereltet fel. Nálunk bármikor beszerezheti az ingatlanához illő, tökéletes szerkezetet, ami hosszú éveken keresztül tesz eleget az elvárásainak. 

Bármilyen épület külső felületéről van szó, utólag is egyszerűen elhelyezhető a zsaluzia. Lehetőség van motoros meghajtás alkalmazására, aminek köszönhetően rendkívül egyszerű és kényelmes a működtetés. 

Árnyékoljon modern, igény szerint használható, nagy hatásfokkal alkalmazható zsaluziával! Bármilyen stílusú, régi és új épület esetén egyaránt kiváló megoldást nyújt ez a termék. Ha szeretné a zsaluzia előnyeit Ön is kihasználni, forduljon hozzánk bizalommal! Hasznos tanácsokkal látjuk el, és segítünk az elképzeléseinek leginkább megfelelő szerkezetet kiválasztani.

Miért érdemes a zsaluziát választani?

Otthonunk kialakításánál fontos kérdés az árnyékolóeszköz kiválasztása. Reluxa, napvitorla, redőny vagy zsaluzia? Mindegyiknek megvannak az előnyei, de nem lehet egyértelműen azt állítani, hogy valamelyik a legjobb lenne. Inkább azt lehet megállapítani, hogy az egyéni igények és szokások alapján kinek melyiket érdemes leginkább választania. A kérdést érdemes alaposan körbejárni, mielőtt meghozzuk a végső döntést, mert ha utólag szeretnénk rajta változtatni, az biztosan nem fogja megérni. Nézzük, milyen előnyei vannak a zsaluziának!

A zsaluziát ahhoz lehetne hasonlítani, mintha egy reluxánk lenne az ablak külső felén. A redőnyhöz képest az az óriási előnye, hogy a lamellái forgathatóak, így sokkal könnyebben szabályozható a bejutó fény mennyisége. Miközben a redőny esetében csak a lehúzás mértékével tudjuk ezt befolyásolni, a zsaluziánál akár teljesen leengedett állapotban is engedhetünk be fényt, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a lamellákat vízszintes állapotba állítjuk. Ezzel már megakadályozzuk a kintről való belátást, míg bentről még ki tudunk nézni.

A zsaluziának mindemellett megvan a redőnyhöz hasonlóan az az előnye is, hogyha leengedjük, akkor nagyon jól hő- és hangszigetel. Télen segít benntartani a meleget, nyáron pedig nem engedi betűzni a napot, ezáltal megakadályozza a lakás felmelegedését. Ezzel sokat spórolhatunk is a fűtés- illetve a villanyszámlán, ráadásul környezetvédelmi szempontból is előnyös. A teljesen zárt zsaluzia híresen jól hangszigeteli a lakást, ezzel komfortosabbá varázsolja azt. Azzal, hogy minimálisra csökkentjük a kintről beszűrődő zaj mértékét, az alvás sokkal pihentetőbbé válik, ami sokat segít a napi stressz kezelésében.

A zsaluzia jó választás ablakokra és erkély- illetve teraszajtókra is. Jól illeszkedik a modern építészeti elemekhez, de ajánljuk régebbi épületekhez is. Ha szeretne részletesebb tájékoztatást kérni, bátran keressen fel minket honlapunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.

A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu