Itt a tavasz, napról napra melegszik az idő. Lassan újra az árnyékolóeszközöké lesz a főszerep, ezért akinek az otthona még nincs megfelelően felszerelve ilyen szempontból, annak érdemes mielőbb cselekednie. Szerencsére ma már számtalan árnyékoló közül válogathatunk, rendelkezésünkre áll az egyszerű sötétítő függönyöktől kezdve a reluxákon és rolettákon át a redőnyökig szinte mindenféle eszköz. A legnépszerűbbek egyértelműen a redőnyök, hiszen több szempontból is előnyösek. Ezek közt is a legmodernebb megoldást a motoros alumínium redőny jelenti, ami egyesíti magában a hatékonyságot és a kényelmet.

A motoros alumínium redőny egy nagyon sokoldalú termék. Egyrészt megakadályozza a kívülről történő belátást, másrészt egyszerűen szabályozhatjuk vele, hogy mennyi fény jusson a lakásba. Ha egy kis pihenésre vágyunk napközben, akkor éjszakai sötétséget is varázsolhatunk a teljes leengedéssel, de szórt fényt is előállíthatunk vele. Mivel a motoros alumínium redőny távolról is egyszerűen kezelhető, ezért nagyszerű választásnak bizonyul időseknek és kisgyermekes családoknak is. A termék kényelmesen, akár a fotelben ülve is vezérelhető, nem szükséges hozzá se felállni, se erőt kifejteni, ami sok embernek okozhatna nehézséget.

A motoros alumínium redőny további előnye az alapanyagában rejlik. Ahhoz, hogy valaki átjusson a leeresztett alumínium redőnyön, speciális eszközökre és sok időre van szüksége. A folyamat ezen kívül nagy zajjal is járna, ezért a bűnözők általában nem kockáztatnak és meg sem próbálják a bejutást. Az, hogy az árnyékoló távolról is vezérelhető, tovább növeli a biztonságot, hiszen így még akár egy hosszabb távollét, például nyaralás alatt is úgy tűnhet, mintha otthon tartózkodnánk.

A fentieken túl nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a motoros alumínium redőnyök nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, ezzel segítenek csökkenteni a fűtésszámlát, illetve a klímahasználatot.

Ha kérdése van, illetve szeretné kiélvezni egy motoros alumínium redőny nyújtotta előnyöket, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!