Menü
Kosár

Szúnyogháló RSS Hírcsatorna

21 jan. Szúnyogháló készítés magas színvonalon!
pinti 0 617
Szúnyogháló készítés kedvező feltételekkel, rugalmas szolgáltatás keretein belül, bízza profikra a kiegészítő elemeket! Manapság több kereskedésben is lehet kapni készen szúnyoghálókat. Ezek között vannak nem túl minőségi darabok is, amik elég hamar ..
02 aug. Vészelje át a nyári forróságot alumínium redőnyökkel!
pinti 0 1552
Az utóbbi években a nyári hónapokban rendkívüli forrósággal kellett megküzdeniük az embereknek. Ez előreláthatólag sajnos nem fog mérséklődni, hanem egyre nagyobb melegekre kell számítani a jövőben is, ehhez pedig csak alkalmazkodni lehet. Szerencsér..
02 aug. Stílusos és praktikus árnyékoló a sávroló!
pinti 0 884
Akinek a nehéz és zajos redőnyök nem szimpatikusak, azok választhatnak finomabb árnyékolókat is az ablakaikra, például a sávrolókat. A sávroló könnyű, mégsem használhatatlan, nem csupán dísznek van az ablakon. Ez a fajta árnyékoló tulajdonképpen egy ..
02 aug. Műanyag redőny, avagy környezetvédelem egyszerűen
pinti 0 688
Rengeteget lehet hallani arról, hogy a környezetvédelmet nem szabad tovább elhanyagolni. Sajnos voltak olyan időszakok, amikor szinte egyáltalán nem foglalkoztak ezzel a kérdéssel, és ennek most már kezdjük is megtapasztalni az eredményét. Mondhatná..
26 júl. Az alumínium redőnnyel hatékonyan csökkentheti otthona kiadásait!
pinti 0 781
A legtöbb ember próbál spórolni, illetve ahol tud, igyekszik lefaragni a kiadásokból. Ez teljesen természetes, hiszen senki sem szeret feleslegesen fizetni, ráadásul szerencsére számtalan olyan lehetőség van, ami segít csökkenteni a költségeket. Nagy..
15 szept. Mobil szúnyoghálóval akkor védheti otthonát, amikor a legnagyobb szükség van rá!
pinti 0 16146
A szúnyogháló kétségkívül egy nagyon hasznos dolog, hiszen megakadályozza a különböző repülő rovarok bejutását a lakásba. Szerencsére ráadásul ma már léteznek sokkal modernebb verziók is a jól ismert, fix szúnyoghálón kívül. Ezeket egyszerűen fel leh..
Tételek 1 től 6-ig / összesen 9 (2 oldal)
A "cookie" fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, ezek internetes szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. A böngészés folytatásával Ön elfogadja a sütik használatát.
Tel:+36 70 346-5952
E-mail:info@redonyuzlet.hu