Szúnyogháló készítéssel nem csak a szúnyogok, hanem az éppen rajzó poloskák ellen is megvédheti otthonát. Forduljon hozzánk, és nem kell többé bajlódnia velük!

A poloskák sokak életét megkeserítik, ahogy ősszel próbálnak melegebb helyre húzódni, és szinte a legkisebb réseket is megtalálva ellepik az otthonunkat. Legtöbben nem látjuk őket szívesen, ráadásul az eltávolításuk sem egyszerű, hiszen gyorsan bűzös váladékot árasztanak magukból, ha fenyegetve érzik magukat. 

Van azonban egy módszer, amivel hatékonyan szabadulhatunk meg tőlük, ez pedig a szúnyogháló készítés. A szúnyoghálóra a legtöbben értelemszerűen a szúnyogok elleni eszközként gondolnak, pedig nem csak a vérszívók, hanem a többi repülő rovar ellen is hatékony védelmet nyújt

Bizonyára Önnel is előfordult mostanában, hogy csak pár percre nyitotta ki az ablakot szellőztetés céljából, mégis már ennyi idő alatt is több poloska tévedt a lakásba. Ez bizony bosszantó dolog, ezért aztán inkább gyorsan be is csukjuk az ajtókat, ablakokat. Sokkal praktikusabb és hosszú távon is működő megoldás, ha szúnyoghálóval szereljük fel a nyílászárókat. 

A szúnyogháló lehet fix és rolós, így minden ablakhoz megtalálhatjuk köztük az ideálisat. Az olyan nyílászáróknál, amik befelé nyílnak, illetve nincs szükség arra, hogy ki lehessen rajtuk hajolni - például virágot öntözni - megfelelő lehet a fixen rögzített verzió, de aminél fontos az "átjárhatóság", ott mindenképp a rolós változat az optimális

Cégünk a szúnyogháló készítést Berettyóújfalun megfizethető áronrövid határidővel vállalja, természetesen a Megrendelő igényei szerint. Nálunk nem akadály az egyedi méretű nyílászáró, legyen az ajtó vagy ablak, de az sem, ha már korábban telepítésre került a redőny. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szúnyogháló készítés iránt, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. Szabaduljon meg a poloskáktól egyszerűen, vegye fel velünk a kapcsolatot!