műanyag redőnyök bizonyos időközönként igénylik a tisztítást, mert a por és egyéb levegőben megtalálható szennyeződések könnyedén megtapadnak felületükön. A takarítással kapcsolatban érdemes pár jó tanácsot megfogadni, ugyanis így elkerülhető, hogy kárt okozzon az árnyékolókban.

Az emberek többsége azt gondolná, hogy a műanyag redőnyök tisztításához szükség van vegyszerekre. Valójában ehhez az ideális eszköz a száraz törlőkendő vagy pedig egy vizes rongy, ugyanis bizonyos vegyszeres tisztítószerek sérthetik az árnyékolók felületét. A redőnyök lamellái nagyon jól bírják a vizet és a puha kendővel történő súrolást is. Az árnyékolók letakarításakor a látható elemeken kívül nem szabad megfeledkezni a vezetősínről sem, mert nagyon könnyen fel tud telítődni porral, idegen anyagokkal, kosszal. Ilyen állapotban akadályozhatják a redőny mozgását, onnan a redőnyszekrénybe bekerülve pedig nagyobb hibákat is előidézhetnek.

Amennyiben a takarítás sem használ már, és új műanyag redőnyökre van szüksége, szerezze be tőlünk! Vásárlóinkat minőségi termékekkel várjuk. Amennyiben bővebb információkat szeretne megtudni árnyékolóinkról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!