A zsaluzia egy kültéri árnyékoló, ami sokkal többet tud a sötétítésnél. Ön tudja, hogy mi mindenre jó még a zsaluzia?

Az ablakok külső felére szerelhető árnyékolók között nagyobb a kínálat, mint elsőre gondolná. Bizony, nem csak a redőny létezik, bár kétségtelen, hogy igazán megbízhatóan tudja ellátni a feladatát. Ha elégedett a redőnnyel, de úgy gondolja, hogy egyéb árnyékoló is tud annyit, sőt talán többet, akkor ismerkedjen meg egy kicsit közelebbről a zsaluziával!

Miért zsaluzia és miért ne redőny legyen az árnyékoló?

A zsaluzia a redőnyhöz hasonlóan az ablak elé rögzíthető és bentről irányítható árnyékoló. Szintén a fényszabályozás és a sötétítés feladatait tudja ellátni, de a redőnyhöz képes jóval ügyesebben. A redőnyt lehúzhatjuk vagy félig felhúzhatjuk. A zsaluzia azonban mozgatható lamellákból áll, így lehúzott állapotban is alakítható a szobákba jutó fény mennyisége.

Zárja össze a lamellákat és teljes lesz a sötétség vagy elzárhatja az utcáról a belátást, de a rekkenő hőségnek is az útját állják az egymásra tökéletes zárással simuló zsaluzia lamellák. A beltéri reluxák mintájára működtethető, csak éppen azoknál nagyobb hatékonysággal bír ez az árnyékoló. Számos helyiség ablakain jól jön a zsaluzia, ahol széles skálán mozog a fényszabályozás igénye. Ilyen lehet a hálószoba vagy a dolgozószoba, de a gyerekszoba is.

Modernebb külseje, több funkciója teszi a zsaluziát a tökéletes, mai árnyékolóvá. A biztonság, az esztétikum, a korszerű funkciók és a kényelem mind egyetlen termékben egyesülnek. Mivel a redőnnyel ellentétben nagyobb üvegfelülethez is készül, tovább nő az előnyeinek a sora a hagyományos árnyékolóval szemben.

Ha szeretne modern külsővel rendelkező, jól kihasználható árnyékolót, méretbeli korlátok nélkül, felejtse el a redőnyt és válassza a zsaluziát!

A zsaluziát Berettyóújfaluról érdemes megrendelnie, ha fontos Önnek a kültéri árnyékoló minősége és a beszereléssel sem szeretne másik céget megbízni. Érdeklődjön a kollégánknál a rendeléssel kapcsolatos, legfontosabb információkról az elérhetőségeinken!