A műanyag redőny praktikus árnyékoló, hatékony hőszigetelő és az ára is megfizethető. A lakásfelújítási támogatással most még kedvezőbben juthat hozzá! 

A szakemberek régóta hangsúlyozzák, hogy mennyire sokat számít a nyári hőség elleni küzdelemben otthonunk árnyékolása. Ehhez nem is férhet kétség, de sajnos ahhoz sem, hogy ha igazán hatékonyan szeretnénk megoldani ezt a kérdést, akkor egy nagyobb kiadással kell számolnunk. Szerencsére a lakásfelújítási támogatás 2022-ben is segít valamelyest mérsékelni a költségeket. Nézzük, hogy miről is van szó pontosan! 

A lakásfelújítási támogatás célja a gyermeket nevelő családok életkörülményeinek javítása, így a 25 évnél fiatalabb gyermeket nevelők vehetik igénybe. Lényege, hogy a jogosultak számára a lakásfelújítás költségeinek a felét, de maximum 3 millió forintot az állam utólagosan megtérít. A költségeket számlával kell igazolni. A támogatás elég sokoldalú, számtalan dologra igénybe vehető. Ezek közt van a redőnycsere is, vagyis sokaknak most rendkívül kedvező áron van lehetőségük gondoskodni otthonuk árnyékolásáról. A műanyag redőny a legkedveltebb árnyékolók egyike. Ez nem véletlen, hiszen nem csak a bejutó fény mennyiségét szabályozhatjuk vele kedvünk szerint, hanem megakadályozza a kívülről történő belátást, valamint hőszigeteli az ablakokat, így a használatával a rezsiköltség is mérsékelhető. A műanyag redőny télen és nyáron is nagyszerű szolgálatot tesz, hiszen egész évben hozzájárul a kellemes belső hőmérséklet megőrzéséhez. Tény, hogy egy lakásban a komplett redőnycsere nem olcsó, de a lakásfelújítási támogatást kihasználva most tulajdonképpen féláron megoldható. Annak, aki jogosult a támogatásra, semmiképp sem érdemes elszalasztania a lehetőséget. 

Cégünk egyik fő profilja a műanyag redőnyök telepítése. Abban az esetben is állunk ügyfeleink rendelkezésére, ha a lakásfelújítási támogatást szeretnék kihasználni. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért akár még ma, munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére!