A redőnykészítésnek köszönhetően egy rendkívül praktikus és sokoldalú árnyékolóra tehet szert, ami jeleskedik a belátásvédelemben és a hőszigetelésben is

A redőny régóta az egyik legnépszerűbb árnyékoló. Igen kedvező tulajdonságai és megfizethető ára miatt egyre többen döntenek úgy, hogy otthonukat redőnnyel szerelik fel. De miben tud többet ez az árnyékoló a többinél? Nézzük! 

Ha egyszóval kellene jellemezni a redőnyt, akkor talán a sokoldalúság lenne a legmegfelelőbb szó. Az eszköz nem csupán árnyékol, hanem óvja a belső teret a kíváncsi tekintetek elől, télen és nyáron is hőszigetel, segít a spórolásban és védi az ablakokat. Ennyi funkció betöltésére szinte csak a redőny képes ilyen mértékben. 

A belátás korlátozása miatt kedvelik sokan a sima függönyt, a reluxát, a zsaluziát és a rolettát, amik valóban segítenek a privát szféra megőrzésében, azonban a hőszigetelési képességük messze elmarad a redőnyétől. A napellenző pedig remek választás a terasz vagy erkély árnyékolására, de a belátást csak korlátozottan akadályozza, és mivel nem az ablak síkjával párhuzamos, a hőszigetelő hatása minimális. 

Tény, hogy mindegyik árnyékolónak megvan az a felhasználási területe, amire tökéletes, de annak, aki olyan eszközt szeretne, ami egy kicsit mindent tud, érdemes a redőny készítés mellett döntenie. Elsőre sokan megijednek a redőny árától, azonban egy kis mérlegelés és az előnyök végig gondolása után a legtöbben mégis emellett az árnyékoló mellett döntenek. 

A redőny hőszigetelő hatása azonnal érződni fog, így már az első pillanattól kezdve segít a spórolásban, hiszen okosan használva nyáron hűvösebben, télen pedig melegebben tartja a lakást. Kézi és motoros vezérléssel is elérhető, így remekül illeszthető okosotthonba is. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, cégünk kedvező áron biztosítja a redőnyt Berettyóújfalun és környékén! Ha már meglévő árnyékolója hibásodott meg, akkor is szívesen állunk rendelkezésére a redőnyszerelésben Berettyóújfalun