Redőnyt Püspökladányból vásároljon és a felszerelés szolgáltatását is megkapja az árnyékoló mellé!

A termék és a szerelés minősége is lényeges, ha használható árnyékolót tervez. A kettő együtt jár, ha egy profi csapattól rendeli meg mindet.

Az ablakok elé rögzített külső árnyékolók klasszikus képviselői a redőnyök. Sok redőny több éve, évtizede is ugyanannak az épületnek az ablakain működik. Ha eljön a végső idejük, érdemes modernebb darabokra cserélni őket. Ahol hiányoznak a redőnyök, ott az új árnyékolók szintén az egyik legjobb választásnak bizonyulnak majd.

Szerelni is kell, nem csak megvásárolni az árnyékolót

A kiválasztott külső árnyékoló hiába minőségi és új darab, a redőny szerelésen is legalább olyan sok múlik, mint a redőny vásárláson. Vegyük sorra, hogy mit jelent egy árnyékolót a helyére rögzíteni!

Az ügyfél a szakembereket beengedi az otthonába, hiszen alapos felmérést kell végezniük. A nyílászárók, a homlokzat is befolyásolja, hogy milyen redőny típust lehet az ablakok elé szerelni. A méretre készített árnyékolókhoz szintén méréseket kell végezni.

Sajnos előfordul, hogy a homlokzaton lévő szigetelés sok helyet vesz el és a redőny szerkezetének nem jut hely. Ez nemcsak megnehezíti, de el is lehetetlenítheti a redőnyök elhelyezését.

A kész redőnyt és annak alkatrészeit a helyszínre szállítják, a szakember pedig nagyon pontosan összerakja és rögzíti az árnyékoló minden elemét a helyére. Nem készül ferde redőny, nincsenek felesleged fúrások az ablakkeretben és a hevedert sem fűzi be rosszul, aki érti a dolgát. Nincsenek plusz költségek vagy tönkrement nyílászárók sem, még mielőtt a redőnyt használni kezdenék.

A redőnyök készítése a cégünk fő tevékenysége, amit sok éves rutinnal és korszerű technológia alkalmazásával végzünk. Az általunk gyártott és felszerelt árnyékolókkal minden ügyfelünk elégedett lesz, méghozzá hosszú távon, ezt garantálni tudjuk. A redőnyöknek az a dolguk, hogy éveken át segítsenek az árnyékolásban, védelemben is. A mi redőnyeink pontosan ezt teszik az Ön ablakain is.